Stagiair(e) Brand & Content

Omschrijving

Heb je een passie voor interieur en content marketing, heb je gevoel voor stijl en ben je daarnaast gek op mooie producten voor in huis? Team Brand & Content heeft 3 stageplekken beschikbaar: Communicatie & PR, Graphic Design en Content Creatie & Productie.


Het team Brand & Content bestaat momenteel uit zeven gedreven enthousiaste collega's die net als jij passie hebben voor communicatie, beeld, design, marketing, drukwerk, fotografie, digitale media, e-commerce en alles wat daarmee te maken heeft. Dit creatieve team bewaakt de merkbeleving en huisstijl van fonQ, staat regelmatig in de fotostudio om mooie plaatjes en video’s te schieten en runt de redactie van inspiratieplatform en fonQ magazine.


Communicatie & PR

Tijdens deze stage ben je onderdeel van de redactie voor het fonQ inspiratieplatform en het magazine. Je volgt een studie in de richting van communicatie, marketing of journalistiek, hebt een vlotte pen en een goed gevoel voor beeld en merk. Je schrijft blogs en persberichten, denkt mee over de inhoud van artikelen en houdt je bezig met de planning en copy op de social media kanalen. 


Graphic Design

Tijdens deze meewerkstage leer je creatieve concepten op te maken voor o.a. de merkuitingen en campagnes van fonQ. Naast creatieve designs, voor bijvoorbeeld social media en drukwerk, ondersteun je ook de (design)afdeling met de dagelijkse bezigheden. Het is de uitdaging om commerciële briefings te vertalen naar frisse en aantrekkelijke designs. Je volgt een creatieve design opleiding zoals Communicatie en Multimedia Design en hebt al kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator.


Content Creatie & Productie

Deze stage is voor de echte creatieve duizendpoot: je ontwikkelt creatieve concepten en draait mee met de productie van fotoshoots en video-content. Je bent de rechterhand van onze Content Creators, hebt gevoel voor styling en werkt projectmatig mee aan onze producties. Je maakt draaiboeken, productlijsten en moodboards en schakelt met interne en externe stakeholders. Je volgt een creatieve opleiding en staat zelf ook graag achter de camera, zodat je ook zelfstandig aan de slag kan met content voor social media, zoals Reels en TikTok video’s.

Vereisten

  • Je volgt een passende hbo-opleiding, in de richting van communicatie, media of design.
  • Een goed gevoel voor marketing, beeld en oog voor (woon)trends.
  • Ervaring met verschillende social media kanalen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Zelfstandig en proactief.
  • Minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.
  • Beschikbaar voor een meewerkstage tussen september 2022 en februari 2023.


Herken jij jezelf in één van deze profielen en wil jij onderdeel zijn van team Brand & Content? Reageer dan snel en laat in je motivatie weten welke richting (Communicatie & PR, Graphic Design of Content Creatie & Productie) het beste bij jou past!