Stagiair(e) Brand & Content

Omschrijving

Heb je een passie voor interieur en content marketing, heb je gevoel voor stijl en ben je daarnaast gek op mooie producten voor in huis? Team Brand & Content heeft 2 stageplekken beschikbaar: Graphic Design en Brand Creative.


Het team Brand & Content bestaat momenteel uit zeven gedreven enthousiaste collega's die net als jij passie hebben voor communicatie, beeld, design, marketing, drukwerk, fotografie, digitale media, e-commerce en alles wat daarmee te maken heeft. Dit creatieve team bewaakt de merkbeleving en huisstijl van fonQ, staat regelmatig in de fotostudio om mooie plaatjes en video’s te schieten en runt de redactie van inspiratieplatform en fonQ magazine.


Over fonQ

Specialistisch, inspirerend en behulpzaam: als dé online woonspecialist van Nederland en Vlaanderen willen we alle huizen wat fonQ geven. Wij zorgen met elkaar voor de leukste klantreis binnen Home & Living en onze specialisten helpen je graag bij het inrichten van je huis. Want met onze uitgebreide collectie, inspiratie, advies en excellente service maken wij het shoppen in Home & Living leuk en gemakkelijk! Als ambitieuze e-commerce organisatie in Home & Living zijn wij continu op zoek naar de beste specialisten in hun vakgebied. Ook als je dat nog niet (helemaal) bent, helpen wij jou graag om jouw potentieel te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wij bieden je een fijne werkplek in een dynamische omgeving, waarin geen week hetzelfde is. Geef jezelf én je carrière wat fonQ!


Graphic Design

Tijdens deze meewerkstage leer je creatieve concepten op te maken voor o.a. de merkuitingen en campagnes van fonQ. Naast creatieve designs, voor bijvoorbeeld social media en drukwerk, ondersteun je ook de (design)afdeling met de dagelijkse bezigheden. Het is de uitdaging om commerciële briefings te vertalen naar frisse en aantrekkelijke designs. Je volgt een creatieve design opleiding zoals Communicatie en Multimedia Design en hebt al kennis van Indesign, Photoshop en Illustrator.


Brand Creative

Deze stage is voor de echte creatieve duizendpoot: je bent bezig met branding & huisstijl, campagnes en collectie ontwikkeling voor 'by fonQ'. Daarnaast ondersteun je het Brand Creative team (Creative Director & Concept Designer) met het creëren van concepten, grafisch ontwerpen en help je mee met content producties (fotografie & video).

Vereisten

Hier herken jij jezelf in

  • Je volgt een passende hbo-opleiding, in de richting van communicatie, media of design
  • Een goed gevoel voor marketing, beeld en oog voor (woon)trends
  • Ervaring met verschillende social media kanalen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig en proactief
  • Minimaal 4 dagen in de week beschikbaar
  • Beschikbaar voor een meewerkstage van september tot en met januari 2024

Herken jij jezelf in één van deze profielen en wil jij onderdeel zijn van team Brand & Content? Reageer dan snel en laat in je motivatie weten welke richting (Graphic Design of Brand Creative) het beste bij jou past!